Найбезпечніші країни для туристів

932 0

Ми у соцмережах:

Найбезпечніші країни для туристів

Медична і туристична організація International SOS навела перелік найбезпечніших для туристів країн

 Так, найбезпечнішими країнами для мандрівників виявилися Ісландія, Норвегія, Данія та Фінляндія.

Крім цього, з мінімальним рівнем ризику можна подорожувати по Швейцарії, Словенії, Люксембургу, Сан-Марино, Андоррі, Ліхтенштейну та островах Гренландія і Шпіцберген.

На опублікованій оновленій карті Travel Risk Map всі країни розподілено за п’ятьма категоріями. Найбезпечніші – виділено зеленим кольором, найнебезпечніші – бордовим.

Низький рівень ймовірної небезпеки туристів чекає і в більшості країн Західної Європи, у Великобританії, Канаді, Австралії та США.

Україна увійшла в "помаранчеву" категорію із середнім рівнем безпеки для туристів. При цьому окремо виділено два регіони – Донецька і Луганська області – рівень небезпеки там вважається, на думку експертів організації, одним з найекстремальніших у світі. Причина – військові дії в ОРДЛО.

Аналітики оцінювали держави з погляду політичної нестабільності (ймовірність тероризму, мітингів, заворушень і війн), соціальних переживань, а також кількості злочинів насильницького характеру і дрібного хуліганства. У рейтингу враховувалася надійність транспортної інфраструктури, ефективність служб безпеки і екстрених служб та вразливість територій до стихійних лих.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також