Найбільший шанс на перемогу «Європейська солідарність» має в Рівному – Atlantic Council

995 0

Ми у соцмережах:

Найбільший шанс на перемогу «Європейська солідарність» має в Рівному – Atlantic Council

Про це йдеться у статті “Atlantic Council” - незалежного неурядового аналітичного центру, що об'єднує провідних західних політичних та бізнес-лідерів. У матеріалі аналізується передвиборча ситуація напередодні другого туру в містах по всій Україні, зокрема у Рівному.

Нагадаємо, саме ця організація – чи не єдиною – спрогнозувала вихід Олександра Третяка в другий тур виборів мера Рівного.

Щодо «Європейської солідарності», то її найбільший шанс на перемогу серед великих міст – у Рівному, де за крісло міського голови змагаються два політичних новачки,– йдеться у статті. – Шакирзян заручився підтримкою «Свободи» та «Батьківщини», а також має чітку фінансову перевагу. Тим часом Олександр Третяк виграє завдяки динамічному зростанню рейтингу, підтримці партією «Голос» та відкритій підтримці від Петра Порошенка, хоча нав’язлива кампанія з нетерпимості проти його протестантської віри може працювати проти нього”.

Повний текст статті можна переглянути за посиланням: https://www.atlanticcouncil.org/blogs/ukrainealert/mayoral-races-in-ukraine-city-by-city-runoff-preview/
 

Передвиборча агітація


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також