Найдешевша профілактика

981 0

Ми у соцмережах:

Найдешевша профілактика

Майже всі чули вислів: рух — це життя, але на практиці багато хто веде малорухливий спосіб життя. Через це виникають проблеми з хребтом, ожиріння та інші неприємності.

Ходьба — одна з найбільш простих та ефективних фітнес-вправ, яка не потребує спеціального одягу, відвідування дорогих спортклубів і дотримання певних умов. Тому навіть якщо ви втомлені після робочого дня, півгодинна прогулянка на свіжому повітрі допоможе залишатися в нормальній фізичній формі.

Прогулянка пішки — це й чудовий психотерапевтичний засіб. Вона допоможе розслабитися, відволіктися від поганих думок і щоденних проблем, подумати про плани на майбутнє. Людям, які страждають на безсоння, прогулянка на вулиці перед сном допомагає швидше заснути.

Якщо трішки погуляти одразу після обіду чи вечері, їжа буде краще перетравлюватися і засвоюватися організмом, а вночі не буде важкості в животі. Як результат — добре самопочуття та здоровий міцний сон. Вечірня прогулянка рятує від болю в спині, на який страждають люди, що мають сидячу роботу. Ходьба допомагає розім’яти м’язи та зняти напруження.

Лікарі також стверджують, що рухливий спосіб життя — це найкраща профілактика гіпертонії та стрибків артеріального тиску.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також