Найдорожчий сорт кави у світі виробляють на Східній Яві, неподалік від індонезійського міста Сурабая. Цю каву виробляють за допомогою пальмової ціветти, невеличкого звірка, схожого на білку. Цей сорт кави, відомий також під назвою «Kopi Luwak», виробляється досить незвичайним способом. Ціветти поїдають плоди кавового дерева, що проходять через шлунково-кишковий тракт звірка і виходять разом з екскрементами неперевареними.
Кавові ягоди збирають традиційно, після чого їх згодовують ціветтам. Після того як кавові зерна виходять разом з екскрементами, їх чистять, сушать і трішки обсмажують. Далі кавові плоди сортують, щоб вилучити ті плоди, які вважаються непридатними для виробництва. Кава, отримана від індонезійських ціветт, славиться своїм нібито тонким ароматом, а ферменти в шлунку ціветти додають каві особливого смаку. Роздрібна ціна за фунт (453,6 г) такої кави варіюється від $100 до $600.