Найкорисніші чаї

774 0

Ми у соцмережах:

Найкорисніші чаї

Чай можна сприймати не тільки як смачний напій, але і як натуральну вітамінну добавку.

Фахівці назвали три види чаю, які, на їхню думку, є найкориснішими.

Матча. Цей унікальний напій з Японії швидко набирає популярності у всьому світі. Порошковий чай, що має зелений колір і приємні смакові якості. Під час його виготовлення використовується багато чайних листків, які зберігають усі свої корисні властивості. Вважається, що цей вид чаю може захистити від розвитку онкологічних захворювань, цукрового діабету і призупинити негативні процеси в організмі. Крім того, цей унікальний продукт позитивно позначається на якості інтелектуальної діяльності та роботі мозку в цілому.

Улун. Багато хто любить цей сорт чюї за унікальні смакові якості. Однак мало хто знає, що найкраще купувати звичайний улун, без прикметника «молочний». Природний продукт набагато корисніший від чаю з хімічними добавками. В улуні містяться речовини, які необхідні для нормального функціонування організму. Наприклад, вітаміни А, групи В, С, Е, К, селен, калій, кальцій та ін. Улун вважають найкращим засобом для схуднення.

Синій чай. Кліторія трійчаста — цей унікальний вид чаю не переплутати ні з яким іншим, оскільки він має яскраво-синій колір. У чаї практично немає ніяких смакових якостей, однак цілющий ефект від нього порівнянний з лікарськими засобами. Так, всього одна чашечка синього чаю ввечері допоможе поліпшити якість сну, позбутися від наслідків стресу та заспокоїтися. Річ у тім, що цей напій допомагає відновити нервову систему. Відомо також, що синій чай допоможе зберегти зір і володіє омолоджувальним ефектом. До речі, якщо додати в чашку із синім чаєм лимон, то напій набуде магічного фіолетового кольору.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також