Найкраще грають у футбол прокурори

1781 0

Ми у соцмережах:

Найкраще грають у футбол прокурори

Серед працівників правоохоронних структур Рівненщини відбулися змагання з міні-футболу

Змагання з міні-футболу проходили в рамках обласної «Динаміади-2018» серед колективів фізичної культури Рівненської обласної організації ФСТ «Динамо» України - працівників правоохоронних структур Рівненщини. Вісім команд боролись за перемогу на стадіоні ДЮСШ «Верес». Футболісти з прокуратури області у трьох іграх перемогли суперників з Головного Управління Національної поліції в Рівненській області, а також команди із Головного управління Державної фіскальної служби у Рівненській області та Рівненського вищого професійного училища Департаменту поліції охорони.

У фінальній частині прокурори вибороли перемогу у грі з футболістами із Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області.

Відтак, у загальному заліку футбольна команда прокуратури Рівненської області здобула першість та звання кращої збірної з міні-футболу. Друге місце посіла команда Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області, а третє - команда футболістів з управління патрульної поліції Рівненщини. Переможців нагороди кубками та грамотами.

- Упродовж багатьох років футболісти прокуратури Рівненської області займаються систематичними тренуваннями, грають у футбол з командами правоохоронних органів Рівненської та інших областей. Кожна команда є гідним суперником, усі варті перемоги,– повідомив представник команди прокуратури області Валерій Іллюк. – Серед гравців прокуратури найактивнішими були капітан команди Олег Костюк, футболісти Назарій Шевчук, Дмитро Лазаревич, Сергій Ковальчук та Сергій Міськевич. Найкращим бомбардиром був Олександр Харечко. Особливо відзначився воротар Сергій Краснолюба, який не тільки захищав ворота, але й забив суперникам три м’ячі.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також