Найкрасивіші мами Рівного у неділю вийдуть на подіум

2314 0

Ми у соцмережах:

Найкрасивіші мами Рівного у неділю вийдуть на подіум

Фінальне шоу проекту «Пузата мама» вкотре презентуватиме рівнянам найкрасивіших вагітних жінок Рівного. Захід відбудеться 17 жовтня на площі перед ТРЦ "ЗЛАТА ПЛАЗА" . Початок о 14 годині.

На фіналі вагітні влаштують справжнє шоу з постановками виходів від хореографа Дани Антончук. Також у цей день відбудеться зустріч усіх попередніх учасниць проекту разом зі своїми малюками, парад двійнят та багато розваг.
 Те, що відбувається з мамою під час вагітності вливає на розвиток малюка, здоров’я, формування уявлень про саме материнство. Саме тому, ми оточуємо наших учасниць любов’ю, увагою в які додаємо ще й корисні знання.  Проект “Пузата мама”  – це не лише активне дозвілля у колі матусь, а й можливість отримати потрібні навички, які знадобляться  під час вагітності, пологів та догляду за малюками, а також розуміння того, що вагітність – це особливий стан, який поважається і підтримується у суспільстві, - розповідає засновниця проекту Оксана КРАВЕЦЬ.
На території облаштують ярмарок майстрів Handmade. Тут можна буде придбати вироби ручної роботи та різноманітні аксесуари.
І звичайно ж, будуть локації для фото – яскрава фотозона від  Студії декору decor_kazka_rv та  сімейна від гіпермаркету меблів dybok.com.ua.  На діток чекатимуть розваги разом із аніматорами від Агенціії дитячих свят “Кукуся”. 
Святкову програму заходу відкриють:  артистка та супермодель Єва Шмідт та “Evа_lution” ,  школа вокалу Олени Тарновецької, зразковий естрадний хор „ФАНТАЗІЯ” Рівненського МБК, музичний супровід заходу - Show studio "MParty", охоронний супровід - Охоронна компанія Шериф

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також