Такий лінивий сніданок готується швидко і легко, а варіантів начинок є безліч – кому яка до смаку.
Тонкий лаваш
Начинка 1: варене яйце, 50 г твердого натертого сиру, 1 ст. л. сметани/майонезу, зелень за смаком
Начинка 2: яблуко, солодкий сирок, кориця
Лаваш розкласти на столі й розрізати на 6-8 прямокутників.
Зверху крупно натерти почергово яйце і сир. Посипати нарізаним кропом, присолити.
Зробити сіточку з майонезу/сметани і згорнути рулетиком; злегка приплюснути.
Обсмажити на олії до рум’яності. Можна обкачати в збитому яйці з молоком.
Для солодкого варіанта – намазати лаваш тонким шаром ванільного сирка, зверху натерти яблуко і посипати корицею.
Згорнути і смажити на суміші олії та масла (для вершкового смаку).