Наймодніше жіноче взуття осені 2023

506 0

Ми у соцмережах:

Наймодніше жіноче взуття осені 2023

Шопінг — класні ліки від осінньої депресії. Ось ми чекаємо на холоди, сльоту і негоду, засмучуємося через короткий світловий день та переймаємося питаннями всесвітнього масштабу. Аж ось — вибираємо жіноче осіннє взуття від улюбленого українського бренду та думаємо з чим будемо його носити і готуємося отримувати компліменти. В онлайн магазинах уже з'явилися нові колекції, а значить, настав час для стильних експериментів.

Кілька слів про загальні тенденції

Восени стилісти пропонують зробити ставку на комфорт. Товста підошва, стійкий каблук і натуральні матеріали — ось що треба обов'язково врахувати при виборі. Якщо говорити про дизайн, тренди наступні:

  • квадратний мис у кежуал моделей, гострий — у класичних човників;
  • висока халява, найпопулярніші моделі — ботфорти і чоботи-панчохи;
  • срібляста і золотиста фурнітура — ланцюжки, пряжки, брошки (ці елементи можуть бути з'ємними);
  • шнурівка — зручніших чобіт не вигадали.

У цьому сезоні у модних гардеробах переважає універсальне осіннє взуття для жінок, але не забуваємо і про класичні моделі — елегантні човники зайвими не бувають.

Трендові моделі жіночого взуття

Розглянемо тенденції на прикладі бренду Vitto Rossi. Вітчизняний виробник має зручний інтернет-магазин та офлайнові точки продажу у найбільших містах України: Києві, Харкові, Одесі, Вінниці, Житомирі, Дніпрі. У новій осінній колекції представлені:

  • Лофери. Туфлі без застібок і шнурівки — чи не найзручніша повсякденна модель. Раніше виключно чоловіче взуття сьогодні чудово поєднується із різноманітними аутфітами. Трикотажні сукні з глибоким розрізом та косухи, джинси з нейтральними светрами і пальто, брюки прямого крою і світшоти — стильних поєднань справді багато.
  • Кросівки на масивній підошві. Ідеально, якщо вибране жіноче взуття виконане у дусі ретро. Якщо ні — не біда. Хай вони будуть мінімалістичними, без зайвого декору. Взувати кросівки можна під будь-що, починаючи від трендових джинсів у поєднанні з лонгслівами й тренчами, до класичних вовняних костюмів і пальт максі.
  • Ботфорти. Ці чоботи — синонім жіночності, навіть якщо мають грубу підошву. Поєднуються вони з одягом міні: шортами, спідницями, сукнями. А от верхній шар (кардиган, пальто, шубка) хай буде довгим.
  • Челсі. Відсутність шнурків та застібок, дві резинки по бокам — не взуття, а справжнісінька ода комфорту. У цьому сезоні найзатребуваніше жіноче взуття має товсту підошву та каблук цеглинку середньої висоти. Такі чоботи поєднуються з чим завгодно, від повсякденних до особливих аутфітів.
  • Човники. Вишукані туфлі ніколи не вийдуть із моди. Головне вибрати не надто високий каблук. Втім, якщо не збираєтесь ходити в туфлях зранку до вечора, кількість сантиметрів не така вже й важлива. 

У цьому осінньому взутті для жінок так просто почуватись неперевершеною!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також