Наймодніші італійські купальники для ідеальної засмаги

445 0

Ми у соцмережах:

Наймодніші італійські купальники для ідеальної засмаги

Асиметричність, волани, ретро, нюд, розрізи та вирізи — брендові купальники в сезоні 2023-го дуже оригінальні, що дозволяє купити італійський купальник та проявити на пляжі свою індивідуальність. Головними трендами ділиться інтернет магазин брендового одягу Modoza.

Ретро-шик

Стильні елітні купальники, як у 80-ті – must have цього літа. Роздільний купальник EMPORIO ARMANI — яскравий модний рожевий колір, блиск, тонкі бретелі — все це поєднується з актуальними бікіні. Доповніть образ вузькими окулярами та зачіскою у стилі супер моделей 80-х, і на пляжі ви зможете зібрати погляди всіх оточуючих.

Модний купальник з оголеною спинкою або глибоким декольте

Трендові суцільні купальники від ELISABETTA FRANCHI з відкритою спинкою – втілення чарівності та елегантності. Основний елемент такої моделі — глибокий виріз ззаду. Принтований суцільний купальник від ELISABETTA FRANCHI — ідеальний вибір для високих та струнких дівчат із тоненькою талією та гарною поставою.

Не менш вдало виглядають суцільні купальники класа люкс із глибоким декольте. Такі моделі підходять дівчатам і з маленькими грудьми, і з великими, до того ж вони чудово виглядатимуть на засмаглому тілі.

Стильні купальники на одне плече

Набули своєї популярності та поширеності серед дівчат елегантні купальники на одне плече. Нерідко купальники на одне плече доповнені трендовими воланами та рюшами, що додає образу неповторності та елегантності. Купальники на плече можуть бути роздільні та суцільні, яскравими та стриманими, та з принтами та без них, вишукані та спортивні.

Дивовижний білий купальники на одне плече ELISABETTA FRANCHI виглядає вишукано і неповторно, та безумовно надає літньому look’у кокетства та романтичності.

Купальники білого кольору

Білий злитий купальник став популярним після того, як вийшов фільм «Раптом, минулого літа» (1959 р) із Елізабет Тейлор, яка була одягнена у фільмі у вишуканий білий купальник. Сьогодні білий купальник — це дань гламурному минулому.

Білий колір добре відтінює засмагу, а тому вона ніколи не вийде з моди. До того ж, стильно виглядає не тільки суцільний білий купальник. Доволі вишуканим та спокусливим є роздільний білий купальник EMPORIO ARMANI з брендовим принтом.

Анімалістичні принти

Анімалістика була популярна не лише восени і навесні. Не залишає вона трендів і влітку. Варто зауважити, що і фасони анімалістичних купальників теж досить зухвалі та привабливі. Крихітні, максимально відкриті бікіні, доповнені анімалістичним принтом, здатні перетворити будь-яку жінку на справжню тигрицю. В такому образі суперниць на пляжі вам точно не буде!

Купити жіночий купальник можна в інтернет-магазині Modoza. Одягнувши будь-який брендовий купальник, ви станете справжньою королевою пляжу.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також