Наймолодша діджейка України розроблятиме власну антибулінгову кампанію

950 0

Ми у соцмережах:

Наймолодша діджейка України розроблятиме власну антибулінгову кампанію

Юна рівнянка, наймолодша діджейка України Юліанна Попович готова власним прикладом пропагувати протидію насильству, власною творчістю культивувати нульову толерантність до булінгу.

- Я охоче долучилась до зйомок  правопросвітницького ролику Рівненської юстиції «Булити не круто».  А буквально кілька днів тому у мене з’явилась нова ідея  - я записала нову антибулінгову музичну композицію, - зізналась Юліанна Попович.

Юліанна запропонувала розпочати низку ініціатив, які покликані більше пропагувати нетерпимість до насильства серед дітей.  Заступниця міністра юстиції України Іванна Смачило та начальник Головного територіального управління юстиції  у Рівненській області Оксана Сальчук  домовились максимально підтримувати ідеї Юліанни Попович та, після їх успішної реалізації у Рівному, поширити позитивний приклад на всю Україну, адже найефективнішою протидія булінгу буде тоді, коли самі діти ініціюватимуть та проводитимуть кампанії боротьби з насильством.


За словами керівника Рівненського регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Василя Овдіюка, понад 17% звернень до системи БПД на Рівненщині стосуються саме сімейних питань. Допомогою постраждалим від сімейного насильства займаються понад 100 фахових адвокатів.

- Зараз ефективність протидії  домашньому насильству та булінгу залежить від кожного з нас.  Не мовчіть! Повідомляйте про факти насильства. Наголошую,  усім жертвам сімейного насильства безоплатно надається не лише первинна, але й вторинна допомога. Це допомога професійного адвоката, послуги якого оплачує держава. Якщо ви боїтеся звертатися до чиновників напряму, або не знаєте, в які саме двері стукати – звертайтесь до сімейних радників. Це наш новий проект. Відомі рівняни у якості волонтерів допомагають усім, в кого виникли проблеми в родині. У Рівному таким радниками є Олена Бобровська, Ліана Диновська та Любов Романюк. Всього за два місяці роботи до них з проблеми звернулось чимало рівнян, - наголосила Іванна Смачило.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також