Найпопулярніші люксові бренди одягу 2023

877 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

Усі люди мріють мати розкішний і стильний вигляд, причому як жінки, так і чоловіки, попри всі стереотипи. Особливо це стосується зірок шоу-бізнесу, які часто відвідують різноманітні світські заходи. Для цього вони витрачають не лише багато часу, а й купу грошей, щоб їхній ефектний вихід запам'ятався надовго. У цій статті ми розглянемо найпопулярніші бренди одягу класу люкс у 2023 році.

Gucci

Історія італійського дому моди розпочалася у 1921 році в місті Флоренція. Засновником цього бренду є Ґуччо Ґуччі. Цікаво, що дизайнер захоплювався кінним спортом і звідти черпав натхнення. Так з'явилася фірмова застібка, що нагадує кінські стремена та вудила. Крім цього, перша майстерня Ґуччо, яку він відкрив у 1904 році, виробляла кінські упряжки, але через борги довелося її закрити.

Сьогодні бренд Гучі спеціалізується не лише на виробництві одягу, а й на парфумерії, аксесуарах, текстилі, предметах інтер'єру.

Chanel

Цей бренд має захоплюючу історію, пов’язану з Габріель Шанель, або, як ми звикли її називати, Коко Шанель. Французька кутюр'є стала справжньою іконою моди в ті часи, нею досі надихаються сучасні дизайнери, а її цитати стали легендарними.

Культовими виробами бренду стали маленька чорна сукня та приталений жакет. Завдяки засновниці модного дому з'явилися перші синтезовані парфуми «Chanel №5», які створив у 1921 році Ернест Бо. До цього парфуми були звичайними й повторювали тільки один запах, а завдяки Шанель було поєднано кілька складних ароматів. Крім одягу та парфумів, компанія також виробляє косметику, годинники, сонцезахисні окуляри та ювелірні вироби. Сьогодні Chanel належить 147 магазинів, один із яких розташовано в Києві.

Versace

Компанію заснував Джанні Версаче в 1978 році. Штаб-квартира знаходиться в італійському місті Мілан. Бренд відрізняється від іншого асортименту категорії люкс своєю розкішністю та багатством, про що свідчать принти часів бароко, а також яскраві кольори. Туфлі Versace Medusa Aevitas, або як ще їх називають «туфлі Bratz», що з'явилися в колекції осінь-зима 2021, дуже швидко набули світової популярності. Їх придбали такі зірки, як Аріана Гранде, Бейонсе та Бібі Рекса.

Цей бренд можна назвати одним із найскандальніших в історії виробництва одягу. Засновника компанії застрелив серійний вбивця Ендрю Кьюненен 15 липня 1997 року на сходах його власного будинку. Остаточна причина вбивства досі невідома. Деякі вважають, що до вбивства причетна італійська мафія, інші думають, що Джанні замовив хтось із членів сім'ї. Після його смерті компанію очолила його сестра Донателла.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також