Найпопулярніші моделі браслетів

1028 0

Ми у соцмережах:

Найпопулярніші моделі браслетів

Для тих, хто полюбляє якісні та гарні золоті браслети, сучасні ювеліри дбають, аби асортимент був достатньо широким для вигідного вибору. На ринку присутні варіанти не лише з золота, а також золота в поєднанні зі сріблом. Виріб з чистого металу коштуватиме більше, але він має неперевершений вигляд та здатен порадувати тих, хто цінує якісні золоті прикраси. Поєднання зі сріблом теж хороший варіант. Такі браслети часто вибирають з тієї причини, що вони доступні за ціною. Кожен клієнт дивиться з позиції власного бюджету та побажань, тому тут немає однозначної рекомендації, який браслет та для кого краще підійде. Варто розглянути найпопулярніші варіанти цих прикрас. 

Актуальні різновиди браслетів

Серед браслетів, які мають найбільший попит у сучасних модниць, варто відзначити такі моделі:

♦ м’який браслет-слайдер;

♦ жорсткий браслет різної ширини;

♦ класичний ланцюжковий браслет;

♦ вишуканий тенісний браслет.

Сучасні ювеліри вправно тренують свою майстерність. І вже в рамках перелічених різновидів вони пропонують браслети або з суцільного золотого матеріалу, або в поєднанні зі сріблом.

Популярні золоті браслети

Серед популярних моделей м’яких і жорстких браслетів із золота слід особливо відзначити два варіанти:

1. Браслет із застібкою-серцем. Він має дуже ніжний і витончений вигляд. Такий браслет стане не лише розкішним вибором для себе. Він вважається чудовою ідеєю подарунка для коханої людини. Це хороший варіант, аби виразити свої світлі почуття любові, прихильності й вірності.

2. Традиційний золотий ланцюжковий браслет. Класична стилістика виглядає престижно, солідно та водночас дуже ніжно й жіночно. Такий браслет стане окрасою й візуальним акцентом образу.

Тепер варто детальніше зупинитися на варіантах прикрас, де золото поєднується з іншими матеріалами.

Золото та срібло — гарне поєднання

Коли в одній прикрасі можна побачити одразу два благородних метали, це додає їй престижу та краси. Разом з тим, такі браслети вважаються більш демократичними за своєю ціною, ніж вироби винятково із золота. Їх можна придбати значно дешевше, що є серйозним плюсом для людей, які прагнуть мати прикрасу з елементами золота, але розуміють, що повністю золотий браслет виходить за рамки бажаного та доступного бюджету. Тож варто розглянути:

♦ Браслет із золотими елементами декору. Наприклад, серцем чи зіркою. Срібна основа самого браслета виглядатиме лаконічно й стильно. А золота серединка серця не лише гарна з візуальної точки зору. Вона створить асоціацію з теплотою та добром — тими рисами та якостями, котрі характерні саме для коханого серця.

♦ Браслет із золотою застібкою. Дизайн прикраси такого типу матиме гарний вигляд через те, що візуальним акцентом та водночас важливим функціональним елементом буде золота застібка. Тому це стане гарним придбанням для себе або ідеєю подарунка для коханої чи просто близької людини.

Подібні прикраси можна побачити в асортименті компанії Pandora. Тож можливостей для вибору знайдеться чимало.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також