Найпопулярніші програми на каналі 1+1

980 0

Ми у соцмережах:

Найпопулярніші програми на каналі 1+1

За більше ніж 20 років існування 1+1 випустив чимало цікавих та популярних програм, які можно дивитись як з сім’єю, так і наодинці.

Канал знімає власні серіали, транслює популярні на весь світ фільми, документалістику, шоу та багато іншого. Дивлячись 1+1 ви завжди будете в центрі подій, знатиме усі світові та українські новини. Одним словом – будете в тренді. Тож що цікавенького показує цей канал?

Правила сніданку: рецепти Руслана Сенічкіна

Завдяки цій програмі ви кожен ранок зможете готувати для себе та своїх рідних цікаві та смачні сніданки. Це дуже цікаве шоу, яке супроводжується не тільки готуванням страв, але й цікавимі історіями від ведучого, а також смішними та іронічними жартами. Тож розпочинайте свій день правильно – дивіться 1+1.

Танці з зірками

Вже давно відома, але дуже популярна програма, яка так подобається глядачам. В цьому сезоні 14 учасників-зірок, які будуть змагатися за перемогу зі своїми партнерамі-танцюристами. Це дуже феєричне шоу, яке протримає вас у напрузі до самого кінця. Варто звернути увагу на все, що ви побачите – костюми, професіоналізм пар, взаємодію партнерів та те в яких стилях вони будуть танцювати. Таке шоу можно дивитися усією родиною.

Спортивні документальні фільми

Ми ж казали, що 1+1 – канал який прийдеться до вподоби кожному. Канал ініціював зйомки багатьох цікавих документальних фільмів серед яких, наприклад, можно виокремити такі:

 ♦ Футболіст №1;

♦  Міля. Артем Мілевський;

♦  High Tech Ломаченко.


Також тут транслюється багато спортивних телепрограм, які сподобаються чоловікам, які захоплюються футболом, боксом чи іншими видами спорту.

Ліпсінк

Шоу, де зірки українського шоубізу змагаються в конкурсі пародій. Необхідно перевтілитися в знаменитість світового масштабу і скопіювати її поведінку, стиль одягу, міміку – буквально все. А журі та глядачі будуть обирати того, хто ж з учасників буд найбільш правдоподібним. Програма вже давно популярна в інших країнах світу і ось, прийшла й до нас.

Це далеко не все, що пропонує 1+1, але однозначно це найпопулярніші програми, що тут показуються. Підключайтесь до Київстар ТВ та дивіться улюблені канали без перешкод!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також