Найрейтинговіший 34-річний кандидат став суддею Рівненського окружного суду

3194 0

Ми у соцмережах:

Фото з особистої сторінки у Фейсбук Олега Гресько

Указом президента України від сьогодні на посаду судді Рівненського окружного адміністративного суду призначено 34-річного Греська Олега Романовича.

Олег Гресько ще 13 травня 2017 року звернувся до кваліфкомісії із заявою про допуск його до участі у доборі кандидатів на посаду судді місцевого суду. Його кандидатуру погодили 1 жовтня 2019 року. До цього, у тому ж суді він працював помічником судді, повідомляє Rivne.online.

Олег Гресько навчався в Національному університеті «Острозька академія» за спеціальністю «Правознавство», яку закінчив у 2009 році. Має стаж професійної діяльності у сфері права після здобуття вищої юридичної освіти щонайменше п’ять років.

За результатами кваліфікаційного іспиту набрав 194,5 бали та зайняв першу позицію в рейтингу кандидатів на посаду судді місцевого адміністративного суду.

Вища рада правосуддя, 17 серпня 2021 року вирішила внести президентові України подання про призначення Греська Олега Романовича на посаду судді Рівненського окружного адміністративного суду, яке президент підписав сьогодні. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також