Найшвидший піаніст світу знову гратиме у Рівному

1620 0

Ми у соцмережах:

Найшвидший піаніст світу знову гратиме у Рівному

Єдиний концерт в рамках світового туру до 70-річчя композитора Любомира Мельника відбудеться в Рівному 25 лютого. Він відомий як один з найшвидших піаністів на планеті встановивши ще понад 30 років тому одразу два світові рекорди Гіннеса.

Любомир Мельник – композитор та піаніст українського походження, який є піонером Continuous Piano Music. Класично навчений і сильно вплинув на рух мінімалізму початку 1970-х років. Він розробив власну унікальну мову для фортепіано, названу на честь принципу збереження безперервного, неперевершеного потоку звуку.

Любомир Мельник – справжній новатор, який дослідив нові напрямки сучасної музики. Він не тільки вважається одним із найшвидших концертних піаністів у світі, його композиції також справді переносять слухача у нові сфери. Бачити один з його живих виступів – це не що інше, як відкриття нового розумного досвіду.

У свої майже сімдесят Любомир Мельник є автором понад 100 творів, а в дискографії має понад 20 виданих альбомів. Його талант визнають як музиканти, так і світові медіа. Показавши світу відео на пісню Христини Соловій, він ще раз довів, що музика немає меж, коли сходяться двоє творчих людей зробити щось спільне, неймовірне і те, чого від них ніхто не чекає.

З початку світового туру минуло вже 10 аншлагів у Франківську, Чернівцях, Тернополі, Черкасах, Одесі, Луцьку, Чернігові, Сумах, Харкові, Києві та по 2 концерти у Запоріжжі, Дніпрі, Львові, а також повні зали на концертах в Фінляндії, Данії, Шотландії, Англії, Італії, Німеччині, Бельгії, Нідерландах, Польщі.

У Рівному концерт маестро відбудеться 25 лютого і триватиме з 19:00 по 21:00 у Рівненському обласному академічному музично-драматичному театрі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також