Найсмачніша піца у Вінниці від LA П’ЄЦ

325 0

Ми у соцмережах:

Найсмачніша піца у Вінниці від LA П’ЄЦ

А ви знали, що спеціалісти провели опитування серед користувачів інтернету, та з’ясували цікавий факт? Виявилося, що 78% відсотків всіх учасників вважають піцу своєю найулюбленішою стравою. І це не дивно, бо хрумка ніжна основа в поєднанні з духмяною соковитою начинкою створюють неповторний гастрономічний дует. Оцінити неперевершене творіння кулінарії ви можете завдяки LA П’ЄЦ. Це найкраща доставка піци у Вінниці https://la.ua/vinnytsya/, що привезе ваш смачний та ще гарячий перекус вам на роботу чи прямо додому.

Сервіс пропонує оперативне транспортування страв у будь-який куточок міста. Професійні піцейоло приготують замовлення згідно з класичною італійською рецептурою, а швидкі кур’єри привезуть частування за потрібною адресою. Вам не доведеться турбуватися про деталі, тому що ми зробимо це замість вас.

Секрети найкращої доставки піци

LA П’ЄЦ – це просто, швидко та за доступними цінами. Компанія пропонує широкий асортимент смаколиків, зручну платформу для замовлення та вигідні акції. Але головний секрет якості полягає в любові до своєї справи. У своїй роботі піцерія використовує такі принципи:

  • • для приготування закупаються лише свіжі продукти від перевірених постачальників;

  • • всі співробітники – кваліфіковані кухарі;

  • • страви готуються за відпрацьованими класичними рецептами;

  • • запікається піца у дров’яній печі, що надає страві неповторного аромату та смакового відтінку грилю;

  • • основна ціль закладу – довгострокова та сумлінна співпраця з кожним клієнтом;

  • • доставка здійснюється відповідальними кур’єрами, що добре знають всі найшвидші маршрути по всій Вінниці.

Також в LA П’ЄЦ ми орієнтовані на будь-яких замовників, тому асортимент каталогу включає широке різноманіття варіантів піци.

Смачні пропозиції сервісу

У нас можна замовити м’ясні, рибні, вегетаріанські, класичні італійські, максимально сирні, гострі чи солодкі начинки. Також є незвичайні солодкі страви та доповнення до перекусу у вигляді салатів, напоїв.

Серед найяскравіших смаків слід розповісти про:

  1. 1. Фірмову La П’єц: поєднує у собі насичений смак томатів, м’ясних делікатесів з ніжністю рікоти й моцарели. Включає одразу чотири види м’яса: баварські ковбаски, салямі, прошуто, шинку.

  2. 2. Кватро формаджі: дуже сирний смак підкреслюється вершковим соусом, горіховими нотками та солодкою грушею. У складі пармезан, моцарела, рікота, дор блю, що ідеально покривають хрумку основу.

  3. 3. Діабола: для любителів гостренького є цей варіант. На томатній основі розтікається ніжна моцарела, розміщуються тоненькі ломтики перероні та крихти перцю чилі.

  4. 4. Кальцоне аль Форно: закритий пиріжок-піца має соковиту начинку, що тягнеться за кожним шматочком. Для підкреслення поєднання тіста з сиром передбачений томатний соус, шинка та свіжі помідори.

  5. 5. Аль сальмоне: ніжний рибний коржик з лососем, моцарелою та вершковою заправкою.

Повний перелік частувань вивчайте за посиланням: https://la.ua/vinnytsya/.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також