Найтовстіша жінка Британії виходить заміж за кухаря

2835 0

Ми у соцмережах:

Найтовстіша жінка Британії виходить заміж за кухаря

Найтовстіша жінка в Британії, 33-річна С’юзен Еман, важить «всього-на-всього» 343 кілограми. С’юзен мріє досягти своєї мети, поставленої торік, а саме — «стати найтовстішою жінкою за всю історію людства». Допомогти в цьому їй готовий її 35-річний наречений Паркер Кларк, котрий працює шеф-кухарем.

Що-що, а безробіття Паркеру Кларку з містечка Каса Гранді (штат Аризона, США), точно не загрожує. Робота в нього буде завжди, принаймні у доступному для огляду майбутньому, тому що він обручився зі С’юзен Еман. Тією самою, котра торік оголосила про бажання стати найважчою жінкою Землі. Зараз вага С’юзен наближається до 350 кілограмів, але в її планах — поправитися до 700. Для цього їй потрібна висококалорійна їжа. Тут-то Еман і стане у пригоді Паркер Клак. За професією Клак — кухар. Готувати їжу для Сьюзен — одне задоволення, тому що відсутністю апетиту вона не страждає. Вони познайомилися торік в Інтернеті і після бурхливого листування вирішили одружитися. Паркер вже кілька місяців живе в будинку С’юзен — з нею та її синами, 17-річним Гебріелем і 13-річним Брендіном, у яких, до речі, з вагою все нормально.

 
”Наш союз можна вважати шлюбом на небесах, — впевнена С’юзен. — Я люблю поїсти, а Паркер любить готувати. Я як і раніше мрію стати найважчою жінкою на світі, і він мене підтримує в цьому. Йому подобаються великі жінки, подобається бачити, що він доставляє мені задоволення, коли я їм. Він — чудовий кухар. Як я могла відмовити чоловіку, котрий так вправно поводиться на кухні! Смаки в нас з ним повністю збігаються: він любить готувати спагеті болоньєзе, мою улюблену страву». Крім цього, Клак виконує велику частину роботи по господарству, вмовляє наречену гуляти, купає її і допомагає робити все, що їй важко через велику вагу. Вони намагаються щодня гуляти у парку, хоча С’юзен доводиться пересуватися у спеціальному кріслі.
 
”Я підтримую С’юзен у її бажанні стати найбільшою жінкою, — говорить він, — тому що це робить її щасливою. Звичайно, мене турбує її здоров’я, але я намагаюся, щоб вона їла тільки здорову їжу, наприклад, більше салатів, і змушую її робити зарядку. Торік вона пройшла повний медогляд. Лікар сказав, що зі здоров’ям у неї порядок, хоча він, звичайно, проти її мрії. Так що поки лікарі не заб’ють на сполох, я буду її підтримувати».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також