Найвезучіший чоловік у світі зірвав джекпот, вперше за сорок років купивши лотерейний квиток

2189 0

Ми у соцмережах:

Найвезучіший чоловік у світі зірвав джекпот, вперше за сорок років купивши лотерейний квиток

Житель Хорватії, який вважає себе найвезучішою людиною у світі — він зумів вийти живим і неушкодженим із семи катастроф — зірвав джекпот у лотереї. Причому зіграти в лотерею він вирішив вперше за останні сорок років. 74-річний Фране Селак, який виграв 600 тисяч фунтів стерлінгів, заявив: «Тепер я буду насолоджуватися своїм життям. Я почуваю себе заново народженим. Я знаю, Бог спостерігав за мною всі ці роки».

Сім катастроф Фране Селака:

Потяг і крижана ріка Вперше хорвату пощастило в 1962 році, коли поїзд, на якому він їхав з Сараєва в Дубровнік, зійшов з рейок і впав у крижану річку. Тоді сімнадцять осіб втонули, а з ними мало не загинув і Фране Селак. Він зумів виплисти на берег, отримавши сильне переохолодження, шок, забиті місця і зламавши руку.

Аероплан і копиця сіна Роком пізніше він випав з літака DC-8 між Загребом та Ріджекою — під час польоту раптово відкрилися двері літака. У результаті цієї катастрофи загинули 19 осіб. Селак приземлився на копицю сіна й відбувся шоком, синцями і порізами.

Автобус і річка У 1966 році автобус, у якому він їхав у місто Спліт, нахилився і впав у річку. Загинули четверо людей. Селак виплив на берег, отримавши порізи, забиті місця й цього разу ще більший шок.

Палаючий автомобіль Катастрофа номер чотири сталася з хорватом у 1970 році. Автомобіль, у якому він їхав по шосе, раптово зайнявся. Селак встиг вилізти з машини за кілька секунд до вибуху бензобака. Після цього випадку його друг став називати щасливого хорвата «Щасливчик». «Він сказав тоді мені, — розповідає Селак: — «Ти можеш подивитися на все, що відбувається з тобою, з двох боків. Або ти найбільший невдаха у світі, або найбільший везунчик». Я віддав перевагу другому».

Шевелюра і несправний насос Через три роки Фране Селак раптово втратив майже все волосся на голові. Паливний насос несподівано вихлюпнув бензин на розпечений двигун його автомобіля, який одразу зайнявся. Щасливчик відбувся лише легкими опіками.

ДТП У 1995 році сталася шоста катастрофа Фране Селака. На одній з вулиць Загреба його випадково збив автобус. Щасливий хорват і цього разу відбувся «легким переляком» — він одержав невеличкі забиті місця і неминучий шок.

Вантажівка ООН і гірська ущелина Наступного року Селак подорожував на своєму автомобілі в горах, коли раптово, подолавши поворот, він побачив вантажівку ООН, яка «летіла» прямо на нього. Його Skoda врізалася в дорожнє огородження, проломила його і зависла на краї обриву. Салек в останній момент встиг вистрибнути з автомобіля. Після невеличкого польоту він приземлився на дерево, звідки зміг простежити політ у гірську ущелину своєї машини, яка вибухнула за 90 метрів під ним. Фране Селак чотири рази невдало одружувався. Після свого виграшу в лотерею він філософськи відзначає: «Я думаю, мої шлюби теж були катастрофами». На виграні гроші Селак вирішив купити будинок, автомобіль, швидкохідний катер. Після цього він одружиться зі своєю коханою, яка на 20 років молодша від нього.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також