Найвправніші водії - поліцейські охорони з Рівненщини

1871 0

Ми у соцмережах:

Найвправніші водії - поліцейські охорони з Рівненщини

Лункий звук коліс і гальмівних колодок на злітній смузі рівненського аеропорту. У Рівному завершились всеукраїнські змагання з маневрування на службових автомобілях серед поліцейських-водіїв поліції охорони.

У змаганнях, які тривали упродовж двох днів  взяли участь 56 професійних поліцейських охорони зі всієї України. Змагання з маневрування на службових автомобілях серед поліцейських-водіїв поліції охорони проводяться уже другий рік поспіль.

28 команд поліцейських охорони змагалися у двох номінаціях – командній та особистій. Першого дня правоохоронці вправлялися у класичній смузі екстремального маневрування, яку використовують в змаганнях «Кращий за професією». Перевіряли точність, технічне виконання вправ.
Другого дня - смуга контраварійного водіння, яку використовують у змаганнях з багатоборства тілоохоронців. Зазначимо, що правилами передбачено, що за кожну збиту фішку водій отримує додаткові 5 секунд до свого часу, а за невиконання фігури потрапляє в кінець турнірної таблиці.

- Участь у змаганнях брали безпосередньо діючі працівники поліції, які працюють в екіпажах нарядів поліції охорони. Тому ці змагання насамперед покликані перевірити їх рівень і вдосконалити вміння, - зазначив начальник відділу професійного навчання та соціально-психологічного забезпечення управління кадрового забезпечення Департаменту поліції охорони підполковник поліції Юрій Ковбаса. - Переважна більшість – досвідчені водії, які працюють більше десяти років, є також і новачки.

Після напружених дводенних змагань на території иіжнародного аеропорту Рівне на плацу Рівненського вищого професійного училища Департаменту поліції охорони відбулося урочисте нагородження переможців.

В особистій першості в номінації «Загальна смуга перешкод»: - третє місце посів старший сержант поліції Дмитро Троць (УПО Волинь);  друге місце – старший сержант поліції Микола Панчук (УПО Рівне); перше місце – старший сержант поліції Анатолій Музичко (УПО Рівне).

В особистій першості в номінації «Контраварійне водіння»: - третє місце – старший сержант поліції Назарій Стефанюк (УПО Львів);  друге – старший сержант поліції Анатолій Музичко (УПО Рівне); перше – капрал поліції Віталій Швалюк (Фізбезпека Київ).

За підсумком двох днів змагань між 28 командами поліції охорони було визначено переможців змагань з маневрування на службових автомобілях: третє місце посіла команда Управління поліції охорони у Львівській області, друге – УПО у Волинській області, а перше – УПО в Рівненській області. Переможці отримали пам’ятні дипломи та медалі, повідомляє управління поліції охорони в Рівненській області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також