Назвали кращих державних службовців Рівненщини

2036 0

Ми у соцмережах:

Назвали кращих державних службовців Рівненщини

Під час урочистостей до Дня державної служби у Рівненській ОДА оголосили переможців обласного етапу Конкурсу «Кращий державний службовець».

Привітали та вручили нагороди керівник апарату Рівненської ОДА Олександр Бірюков та начальник Міжрегіонального управління Нацдержслужби у Волинській та Рівненській областях Олег Лавренчук.

У номінації «Кращий керівник» серед державних службовців І-ше місце посіла начальник відділу економічного розвитку, торгівлі, будівництва та агропромислового розвитку Гощанської РДА Оксана Чучман.

У номінації «Кращий спеціаліст» найфаховішою визнано головного спеціаліста юридичного відділу апарату Березнівської РДА Діану Кирушок.

 

Перемогу у номінації «Кращий спеціаліст» Рівненської ОДА здобула Ольга Чемерик – головний спеціаліст відділу бухгалтерського обліку та фінансово-кредитного забезпечення департаменту агропромислового розвитку.  Саме ці троє держслужбовців представлятимуть Рівненщину на завершальному етапі у Києві.

Нагадаємо, Всеукраїнський конкурс «Кращий державний службовець» проводиться у три тури серед державних службовців в номінаціях «Кращий керівник» та «Кращий спеціаліст». Конкурс відбувається вже дванадцятий рік поспіль.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також