Назвали кращий поліцейський підрозділ в Україні

1206 0

Ми у соцмережах:

Назвали кращий поліцейський підрозділ в Україні

В Національній поліції України підбили підсумки роботи за 2020 рік поліцейські блоку превенції. Відомчі заохочувальні відзнаки голова Нацполіцїі Ігор Клименко вручив кращим співробітникам і профільним підрозділам. Серед них і управління превентивної діяльності поліції Рівненщини.

Аналізуючи результати роботи превентивного блоку, заступник  Голови  Нацполіції Олександр Фацевич  наголосив, що одним із успішних проєктів відомства - проєкт «Поліцейський офіцер громади», який стартував наприкінці 2018 року. На сьогодні у 229 громадах уже  працює 364 поліцейських офіцерів громади.

Водночас на нараді йшлося про те, що актуальним питанням у роботі превентивного блоку на сьогодні є протидія домашньому насильству. У минулому році поліція отримала майже 209 тисяч заяв про вчинення сімейного насильства. На Рівненщині таких повідомлень надійшло 4725. За результатами їх розгляду було складено 4460 протоколів про адміністративні правопорушення, винесено 770 термінових заборонних приписи. У Єдиному реєстрі досудових розслідувань зареєстровано 130 кримінальних проваджень за вчинення домашнього насильства за статтею 126-1 Кримінального Кодексу України, із яких 83 з обвинувальним актом скеровано до суду. Управління превентивної діяльності ГУНП в Рівненській області серед усіх підрозділів України за напрямами службової діяльності у минулому році досягло позитивних показників, тому керівництвом Національної поліції визнано кращим. Також за результатами роботи кращим став і  підрозділ конвойної служби УПД ГУНП.

Відомчі заохочувальні відзнаки Ігор Клименко вручив заступнику начальника ГУНП в Рівненської області Руслану Стрельбіцькому. 
А вже сьогодні, другого лютого, їх отримали під час наради начальник УПД ГУНП в Рівненській області Руслан Жук і старший інспектор конвойної служби УПД Олександр Семенюк.
Начальник ГУНП в Рівненській області Олексій Камишанський зазначив, що це висока оцінка службової діяльності поліції превенції: 
«Робота поліцейського превенції чи не найвідповідальніша, адже безпосередньо пов’язана зі спілкуванням із населенням. Саме громадяни формують думку про поліцію та довіру до неї. Тому потрібно працювати надалі так, щоб слова вдячності як відзнаку ми отримували від жителів області». 
Відділ комунікації поліції Рівненської області.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також