Назвали попередню причину отруєння дітей у Рівному

1114 0

Ми у соцмережах:

Назвали попередню причину отруєння дітей у Рівному

В учнів 1-ї школи Рівного, які минулого четверга покаржилися на нудоту та погане самопочуття, попередньо діагностували норовірусну інфекцію. Про це повідомив керівник обласного лабораторного центру Роман Сафонов.

Одну першокласницю госпіталізували у інфекційне відділення міської лікарні. Ще троє учнів, які звернулися за медичною допомогою, мають легкий перебіг цієї недуги і лікуються амбулаторно. Загалом, симптоми цієї інфекції спостерігалися у 38-ми учнів початкових класів, розповів Роман Сафонов Суспільному.

Гостра кишкова інфекція, збудником якої є норовірус, що передається харчовим або контактно-побутовим шляхом. У працівників харчового блоку шкільної їдальні збудників цієї інфекції не виявлено, – повідомив перші результати обстежень представник Держпродспоживслужби в області Василь Тонконоженко. І додав, що остаточні результати будуть відомі не раніше середи.

Нагадаємо, що 14 листопада на погане самопочуття та нудоту поскаржилися 17 дітей першого та третього класів 1-ї рівненської школи. У трьох, які звернулися за медичною допомогою, запідозрили харчову інфекцію.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також