Назвали суму, за яку здолбунівчанин хотів втекти за кордон

1395 0

Ми у соцмережах:

Назвали суму, за яку здолбунівчанин хотів втекти за кордон

Житель Житомирщини разом зі спільниками налагодили канал нелегального «трафіку» чоловіків призовного віку до ЄС.

 Так, за 3200 доларів США через одну з військових адміністрацій організатор вніс дані жителя Здолбунова до системи «Шлях», з допомогою якої військовозобов’язані водії можуть перетинати кордон. Втім відомо, що «замовник» не має жодного стосунку до міжнародних перевезень чи волонтерських організацій, які працюють на потреби ЗСУ.

За свої послуги чоловік взяв 20 тисяч гривень авансу, решту грошей «клієнт» відправив коли вже були готові документи, які виконавець надсилав замовнику поштою.

Під час проведення санкціонованих обшуків за місцем проживання фігуранта провадження виявлено та вилучено банківські картки, мобільні телефони та комп’ютерну техніку.

Зловмиснику вже повідомили про підозру, а суд обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Встановлюються інші причетні до вчинення злочину.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від 7 до 9 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також