Багато людей зберігають популярний овоч в неправильних місцях.
Картопля є основним кухонним продуктом, який багато людей готують щодня, але нові дослідження показують, що ми зберігаємо картоплю не в тому місці, щоб зберегти її свіжою. Про це пише Express.
Картопля, як правило, має тривалий термін зберігання. При цьому більшість людей зберігають її в ящику, оскільки "темне та прохолодне місце" на кухні запобіжить псуванню та проростанню овоча.
Однак виявилося, що найкраще місце для збереження свіжої картоплі - це холодильник. Це збереже її свіжою втричі довше, ніж якщо покласти її в шухляду.
- Протягом багатьох років експерти застерігали від зберігання картоплі в холодильниках, оскільки вважалося, що це призведе до того, що коренеплоди позеленіють і зіпсуються, але тепер Агентство харчових стандартів (FSA) повідомило, що холодильник є найоптимальнішим місцем для зберігання картоплі, - йдеться у статті.