Названо найнебезпечніші речі для авіапасажирів у період пандемії

699 0

Ми у соцмережах:

Названо найнебезпечніші речі для авіапасажирів у період пандемії

Названо найбільш небезпечні в період пандемії речі в ручній поклажі

 

Британський авіаексперт Мартін Ліндсторм назвав предмети в ручній поклажі авіапасажирів, які можуть становити найбільшу небезпеку як переносники коронавірусної інфекції COVID-19, пише Daily Express.

За його словами, для пасажирів є великою небезпекою паспорти. Він назвав місце паспортного контролю "найзаразнішим в аеропорту". Авіаексперт зазначив про величезну кількість людей, які регулярно проходять через стійки прикордонного контролю.

"Продезінфікуйте руки і документ відразу після виходу з кабіни прикордонного контролю. Пам'ятайте, що щодня більш ніж 235 тисяч гостей з паспортами проходять через ці стійки в кожному з десяти найбільших міжнародних аеропортів Великобританії", - уточнив Ліндсторм.

Ще одним предметом, що містить велику кількість мікробів, на думку експерта, є мобільний телефон.

"Вважайте смартфон продовженням руки і регулярно його дезінфікуйте", - порадив Ліндстром.

Експерт закликав пасажирів носити із собою дезінфікуючі серветки, щоб протирати всі поверхні, яких вони будуть торкатися.

"Як тільки ви опинилися біля свого крісла на борту, витріть всі поверхні, яких будете торкатися: пряжку ременя безпеки, підлокітники зверху і знизу, столик і його замок, а також сенсорні екрани", - порадив Ліндсторм

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також