Не «Бахусом» єдиним

1507 0

Ми у соцмережах:

Не «Бахусом» єдиним

Цього літа відвідувачам кафе «Дорожнє», що неподалік приміських кас рівненського вокзалу, доведеться забути про нічні посиденьки.

кафе дорожне На наступному засіданні міськвиконкому планують змінити режим роботи закладу — з цілодобового лише до 23-ї години. Зробити це місцева депутатка Анна Іванова пропонувала ще у квітні, наполягаючи, що мешканцям мікрорайону стало небезпечно вертатися додому в темну пору. Зрештою, комісія з депутатів, членів виконкому, чиновників та правоохоронців обійшла з перевіркою всю привокзальну площу. Ігор Остапенко, начальник міського управління торгівлі та громадського харчування:

— «Дорожнє» — єдиний заклад в районі залізничного вокзалу, що працює цілодобово, бо решта закриваються о 22.00. Але великого потоку пасажирів по ночах, яким не було б куди подітися під час очікування потягів, там точно немає. Натомість навколо збирається дуже специфічний контингент. Тому комісія дійшла спільної думки, що «Дорожньому» слід обмежити режим роботи до 23.00. Власник, звісно, проти. Але остаточне рішення буде за міськвиконкомом. Востаннє у Рівному подібну ситуацію розглядали з «Бахусом», якому так само обмежили графік з цілодобового до 22-ї години.
Василь Зелінський, начальник Рівненського відділу поліції:
— У районі залізничного вокзалу виявили ще й кілька МАФів, які нелегально продають спиртне і де жоден працівник офіційно не працевлаштований. Звісно, збираються там не пасажири, а любителі спиртного. І криміногенну обстановку все це теж не покращує. Тому розглядаємо можливість облаштування в тому районі стаціонарного пункту поліції, щоб рівняни почувалися безпечніше.
Олена РАКС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також