«Не бійка, а шарпанина», — скандальний екс-нардеп Барна про інцидент з рівненським нардепом Соломчуком

1140 0

Ми у соцмережах:

«Не бійка, а шарпанина», — скандальний екс-нардеп Барна про інцидент з рівненським нардепом Соломчуком

Нардеп з Рівного Дмитро Соломчук 13 травня написав заяву в поліцію на колишнього депутата з Тернопільщини Олега Барну. Конфлікт між ними стався в телестудії під час прямого ефіру. Причиною інциденту обидва назвали образливі висловлювання.

— На місці події працювала слідчо-оперативна група Печерського відділу поліції. Правоохоронці відібрали в учасників інциденту пояснення, — повідомила працівниця відділу комунікації поліції Києва Анна Страшок і додала: — Зібрані матеріали передадуть у Державне бюро розслідувань, яке займеться розслідуванням інциденту.

Олег Барна:

— Яка там бійка була? Шарпанина просто. Обговорювалося питання продажу землі, ринку землі і наслідки для України… Коли я почав говорити, Соломчук постійно перебивав мене, вклинювався у розмову… Я сказав: послухай, не поводься як зелене бидло, я не перебивав тебе…Потім почав ляпати про мене, звинувачуючи у голосуванні за гроші, у корупції. Я просто тоді встав, підійшов до нього і сказав: ти відповідаєш за свої слова?!

Дмитро Соломчук:

— Він обзивався-обзивався і накинувся, ось і все. Я написав заяву в поліцію. Мені з того Барни нічого не потрібно, як воно таке — то таке, що поробиш. Має бути професійна дискусія, ми у ХХI столітті живемо. Олег Барна за напад не вибачався, примирення не було. Він просто з перших хвилин всіх обзивав, матюкав. Я такої поведінки не розумію.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також