Не буде ні обміну, ні аукціону?

1034 0

Ми у соцмережах:

Не буде ні обміну, ні аукціону?

Знову зайшло в безвихідь вирішення проблеми мешканців гуртожитку на вул. Відінській у Рівному. Гуртожиток — приватна власність, тож люди хоч і жили в ньому десятиліттями, та не можуть приватизувати свої кімнати.

Знову зайшло в безвихідь вирішення проблеми мешканців гуртожитку на вул. Відінській у Рівному. Гуртожиток — приватна власність, тож люди хоч і жили в ньому десятиліттями, та не можуть приватизувати свої кімнати. Спочатку вони нібито й погодились на пропозицію міської влади, щоб виставити на аукціон приміщення колишньої їдальні Головпостачу, що на вул. Князя Володимира (уже й дату було призначено на 19 травня), а одержані кошти віддати на викуп гуртожитківських кімнат. Однак згодом люди засумнівалися, що цих коштів вистачить на усіх. Тож минулого четверга на сесію міськради прийшло 30 мешканок гуртожитку, вимагаючи скасувати аукціон, натомість просто обміняти гуртожиток на цю споруду. Чиновники пояснюють, що не можуть обміняти всю будівлю на вул. Князя Володимира, бо у ній знаходиться сховище — об'єкти цивільної оборони не відчужуються. А чи влаштує власника гуртожитку частина приміщення — невідомо. На переговори той не йде. Володимир Хомко, міський голова Рівного:

— Думав, продамо приміщення і гроші віддамо мешканцям, але їх це не влаштовує, тому аукціону не буде. Я готовий при свідках зустрітися з власником гуртожитку, щоб нарешті вирішити цю проблему, однак він у Росії і на контакт не йде.
Олена ВЛАСОВА.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також