Не буде підтримки — не буде забігів

1280 0

Ми у соцмережах:

Не буде підтримки — не буде забігів

Заходів від «Rivne Running Club» буде значно менше. Сім легкоатлетичних забігів провів торік «Rivne Running Club», залучивши майже півтори тисячі учасників. Фінансував лігу Громадський бюджет Рівного. На цей рік рівненський біговий клуб на участь у Громадському бюджеті не подавався. Чи будуть у 2019-му в Рівному масові легкоатлетичні забіги — ми запитали в президента «Rivne Running Club» Сергія Ющишина.

— Ми вирішили провести в новому сезоні три забіги: наприкінці липня 33-й забіг «Сильні духом», 24 серпня — забіг у вишиванках, а 14 жовтня — півмарафон на Покрову. Яким буде масштаб заходу — залежатиме від підтримки, і насамперед з боку спортивного керівництва міста та області. Якщо підтримки не буде, то, напевно, у 2020-му доведеться ще скорочувати кількість забігів або взагалі від них відмовитися.

— А чому не подали проект «Рівненської бігової ліги» на цей рік?

— Проблема в тому, що подача на Громадський бюджет відбувається в середині весни, і ми, як організатори наявного проекту, не знали, чи вдасться нам його реалізувати. Зараз вже можна сказати, що цей проект вдався.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також