У рівнянина вилучили фальсифікату на мільйон гривень

2050 0

Ми у соцмережах:

У рівнянина вилучили фальсифікату на мільйон гривень

Негативно позначається на розвитку економіки України незаконне виготовлення та збут підакцизних товарів, що є комплексною загальнодержавною проблемою.

За процесуального керівництва прокурорів Рівненської обласної прокуратури викрито жителя м. Рівне, який займався незаконним придбанням, транспортуванням, зберіганням з метою збуту незаконно виготовлених підакцизних товарів (тютюнових виробів) без марок акцизного податку.

Чоловік, який офіційно не вів підприємницьку діяльність, орендував ряд приміщень на території обласного центру, де зберігав з метою збуту незаконно виготовленні підакцизні товари, до моменту викриття у ході санкціонованих обшуків.

Під час спроби транспортування чергової партії незаконно виготовлених тютюнових виробів працівниками поліції було вилучено 2000 пачок цигарок без марок акцизного податку України. А загалом у чоловіка вилучено понад 20 тисяч пачок тютюнових виробів, орієнтовною вартістю 1 000 000 грн.

Фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.204 Кримінального Кодексу України. На вилучені цигарки судом накладено арешт, повідомила Рівненська обласна прокуратура.

Досудове розслідування проводять слідчі СУ ГУНП в Рівненській області, за оперативного супроводу УСБУ в області. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також