Не дали вогню знищити три будівлі

1293 0

Ми у соцмережах:

Не дали вогню знищити три будівлі

У Сарненському районі рятувальники спільно з колегами з місцевих пожежних команд загасили пожежу у приватному господарстві, врятувавши від знищення житловий будинок та дві поруч розташовані господарчі будівлі.

Ця пожежа спалахнула у селі Корост. Туди негайно було направлено черговий караул рятувальників 7-го державного пожежно-рятувального поста с.Степань та три місцеві пожежні команди з сіл Корост, Кричильськ та Велике Вербче, а також залучено трактор ЮМЗ-6 із бочкою для підвозу води.

Горіла цегляна господарська будівля, розміром 6х30 м.кв. в який знаходились сіно та солома. Існувала реальна загроза перекидання вогню на пороч розташовані цегляний житловий будинок та дві господарські будівлі.

На ліквідацію вогнеборці відразу ж подали чотири водяні стволи. Пожежу гасили майже півтори години. Вогнем було знищено покриття по всій площі господарської будівлі, 5 тонн сіна, 5 тонн соломи та речі домашнього вжитку, До ліквідації пожежі було залучено чотири одиниці спецтехніки ДСНС та 12 рятувальників. Причини виникнення пожежі та завдані матеріальні збитки встановлюються. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також