Рівненський «Льонокомбінат» не димів, а парував?

1739 0

Ми у соцмережах:

Рівненський «Льонокомбінат» не димів, а парував?

Рівняни, які живуть в районі колишнього льонокомбінату, кажуть, що такого диму зі сторони підприємства, як цими днями, ще не було. Навіть викликали поліцейських. Пізніше Олег Червонюк, директор ТОВ «Т-Стиль», яке працює в колишніх льонокомбінатівських приміщеннях, поліцейських на територію не пустив, а пізніше заявив, що то був не дим, а пара.

Анатолій Прошин, рівнянин, який живе в тому районі:

— Нас постійно труять димом то льонокомбінат, то «нетканка», то інші тутешні підприємства. Проте щоб дим був настільки густий та їдкий – такого ще не було. На три метри нічого не було видно. Ми викликали поліцію, і уявіть собі — їх на територію не пустили. Це не могла бути пара, адже на автомобілях після цього лишилася сажа. Скоріше за все, вони спалювали залишки матеріалів, які використовують у виробництві.

Олег Червонюк, директор ТОВ «Т-Стиль»:

— Не було пожежі, це була пара. Ми сушили тканину, яку використовуємо у виробництві. Її було багато, тому й пари багато було. Якщо будемо розвивати виробництво – пари буде більше. Так, справді, під ворота приїздили правоохоронці. Охорона їх не пустила, бо це приватна власність.

За словами речника ДСНС області Дмитра Мельника, на підприємстві «не було явних ознак горіння», тому пожежники на місце не виїздили. До того ж підприємство має власну пожежну охорону.

Речниця поліції області Марія Юстицька повідомила, що патрульні опитали громадян, які викликали поліцію, матеріали передали у міський відділок поліції.

Дарина Гузенкова.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також