Не хоче розповідати, чому зарізав тата та бабусю

3485 0

Ми у соцмережах:

Не хоче розповідати, чому зарізав тата та бабусю

У вівторок за лічені години працівники групи реагування патрульної поліції Варашського відділу затримали чоловіка, причетного до подвійного вбивства у Володимирці.

Нагадаємо, що 53-річна жінка, яка 3 квітня о 13-й год 40 хв. повернулась з роботи додому у Володимирці, знайшла мертвими 57-річного чоловіка та 81-річну свекруху.  Вона і повідомила про це у поліцію.

Поліція запідозрила, що тата та бабусю вбив 25-річний син заявниці. Він наніс їм  численні удари ножами. Після вчинення злочину нападник зник з місця події. 

На пошуки зловмисника було орієнтовано весь особовий склад Володимирецького відділення поліції та прилеглих районів, — зазначив заступник начальника ГУНП в Рівненській області Сергій Волков. — За кілька годин його розшукали і затримали на дорозі поблизу Вараша. Зараз він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Поки він не співпрацює зі слідством.

У молодого чоловіка також були порізані руки. 

Вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру у вчиненні умисного вбивства двох осіб.  За вчинене йому загрожує від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також