Продаж субпродуктів невідомого походження викликає неабияке занепокоєння у працівників ветінспекції Рівного. На центральному ринку міста при вході до м’ясного павільйону 5-6 осіб, змінюючи почергово одне одного, постійно реалізують рештки забитих тварин великої рогатої худоби та свиней, котрі небезпечні навіть для згодовування домашнім тваринам, не кажучи вже про людей. Ветслужба міста постійно вилучає з обігу цю небезпечну продукцію й утилізує, причому декого з продавців доводиться через міський відділ міліції навіть по декілька разів притягати до адмінвідповідальності.
Продаж субпродуктів невідомого походження викликає неабияке занепокоєння у працівників ветінспекції Рівного. На центральному ринку міста при вході до м’ясного павільйону 5-6 осіб, змінюючи почергово одне одного, постійно реалізують рештки забитих тварин великої рогатої худоби та свиней, котрі небезпечні навіть для згодовування домашнім тваринам, не кажучи вже про людей. Ветслужба міста постійно вилучає з обігу цю небезпечну продукцію й утилізує, причому декого з продавців доводиться через міський відділ міліції навіть по декілька разів притягати до адмінвідповідальності. Втім, результату це не дає: продавці продовжують стояти на ринку. Адже, незважаючи на неодноразові звернення ветслужби до дирекції ринку, вона належних заходів з усунення реалізаторів субпродуктів не вжила. Тому працівники ветслужби закликають населення не купувати таку продукцію з рук, оскільки, як правило, вона невідомого походження, неякісна й уражена збудниками таких небезпечних захворювань, як ехінококоз, фасцильоз, туберкульоз та ін.