Аграрний комітет одноголосно підтримав законопроект Соломчука про заборону трансжирів

700 0

Ми у соцмережах:

Аграрний комітет одноголосно підтримав законопроект Соломчука про заборону трансжирів

- Це ще один крок, який ми зробили до здорової української нації. Ми заборонимо травити дітей солодощами, які напічкані трансжирами! - заявив у Фейсбуці нардеп Дмитро Соломчук.

У заяві нардепа йдеться:

- Ми не дамо прикриватися гарною обгорткою, а насправді продавати ожиріння, онкохвороби, серцево-судинні хвороби. Продавати дітям і дорослим, не розповідаючи що насправді у складі.
Ми не будемо мовчати і зупинимося лише тоді, коли полички магазинів будуть заповнені натуральною продукцією з натурального молока.
Мій син вдома шукає продукцію з рослинними оліями і викидає її у смітник. Нашою перемогою буде, коли так зроблять діти і внуки «видатних кондитерів». Але це ще попереду.
Вдячний усім колегам за підтримку на засіданні Комітету і сподіваюсь на таку ж одностайну підтримку в сесійній залі!
Marina Nikitina Андрій Богданець Сергій Бунін - Слуга Народу - Округ 98 Грищенко Тетяна Гузенко Максим Артем Нагаевский Маргарита Шол Народний депутат Юлія Яцик Максим Павлюк Sergey Grivko Євгеній Брагар David Braun Данило Гетманцев Bohdan Kytsak Сергій Швець Макс Бужанский Yevheniya Kravchuk Олена Лис Юрій Кузбит Марьяна Безуглая (Mariana Bezuhla) Юрій Камельчук Олена Вінтоняк Георгій Мазурашу Goreniuk Oleksandr Слуга народу - Стефанчук Микола - Округ 187
Усіх позначити не вийде, але дякую усім!  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також