Не мийтеся, коли працює пральна машина

4 0

Ми у соцмережах:

Не мийтеся, коли працює пральна машина

Забороняється поєднувати купання з увімкненим електроприладом — високий ризик ураження струмом, застерігають фахівці. Це може статися, якщо ви під час купання у ванні потягнетеся мокрими руками, наприклад, за тюбиком з шампунем, що раніше залишили на працюючій пральній машині.

При цьому ви можете навіть не здогадуватися про проблеми з проводкою або про пошкодження в корпусі пристрою, а вони дадуть про себе знати ударом струму. З тієї ж причини не слід спиратися на пральну машину, виходячи з ванни.

Під час водних процедур не варто використовувати й інші електроприлади, наприклад, фен чи нагрівач.

Любителі «позависати» у ванній кімнаті зі смартфоном в руці теж мають бути обережні. Експерти уточнюють, що використовувати непідключений до розетки смартфон можна, але варто враховувати ризик потрапляння вологи і вихід пристрою з ладу. А ось купатися зі смартфоном, що заряджається, точно не варто.

У вологому приміщенні, тим більше у воді, електричний опір тіла людини значно знижується, і смертельний результат може настати при невеликих значеннях струму. Виникнення струму витоку може статися при дотику до вилки або проводу зарядного пристрою з пошкодженою ізоляцією.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також