Не на стадіон, а до пивбарів кличе вболівальників «Верес»

749 0

Ми у соцмережах:

Мірча Луческу переграв Юрія Вірта — 3:0

Першу гру за путівку до першої ліги проти «Черкащини» рівненський «Верес» проведе у Млинові не 15 серпня в суботу, як планувалося, а на день пізніше — в неділю 16 серпня. Розпочнеться ця гра о 17.00. Втім, вболівальники її зможуть побачити лише по телевізору, адже матч повинен відбутися без глядачів. Як альтернативу клуб пропонує фанатам три рівненських пивбари, де транслюватимуть гру.

Нагадаємо, на відміну від першої ліги, де чемпіонат після карантинної паузи таки поновився і де, зрештою, «Черкащина» посіла останнє місце, другу лігу поновлювати не стали. Тож рівненський «Верес», який на той момент був третім у підгрупі другої ліги, опинився у непростій ситуації. Команді Юрія Вірта довелося готуватися до перехідних ігор через товариські матчі. Усього їх «Верес» провів вісім. І якщо з молодіжними складами проблем не виникло, то у дорослих суперників виграти не вдалося. Більше того, у заключних трьох іграх «Верес» не забив жодного гола. І нехай «сухі» поразки від «Шахтаря» — 0:2 та «Динамо» — 0:3 ще якось можна пояснити силою суперника, то до 0:3 від тернопільської «Ниви» є питання.

Зрештою, усі згадані матчі були підготовкою. Перший іспит вже цього тижня. Другий — 19 серпня у селі Щасливому під Києвом, де приймає суперників «Черкащина».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також