Не пам`ятає, як наїхав на блокпост

321 0

Ми у соцмережах:

Не пам`ятає, як наїхав на блокпост

60 діб під вартою проведе водій вантажівки, який спричинив смертельну ДТП на блокпості. 64-річний житель Кременчука пояснює, що момент наїзду не пам’ятає та пов’язує це із погіршенням стану здоров’я.  

60 діб під вартою проведе водій вантажівки, який спричинив смертельну ДТП на блокпості
 
За процесуального керівництва Рівненської обласної прокуратури суд обрав запобіжний захід водієві, якого підозрюють у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть поліцейського.

Слідством встановлено, що зранку 28 вересня 64-річний житель Кременчука, Полтавської області, керуючи сідловим тягачем з напівпричепом-цистерною, збив бетонні конструкції блокпосту на межі Рівненщини та Житомирщини. Пізніше автоцистерна в’їхала в автомобіль Toyota Rav4 та службове авто Renault Duster, а далі – у споруду блокпосту, де в той час перебували двоє поліцейських та військослужбовець ВСП.

Загинув 40-річний старший сержант поліції, ще двох потерпілих, правоохоронця та військовослужбовця доставили до лікарні.

Водієві вантажівки повідомили про підозру та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Зі слідством чоловік наразі не співпрацює та показів ніяких не дає.

28-річний кінолог та 27-річний військовослужбовець, які також постраждали у ДТП — у свідомості та переведені у травматологічне відділення. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також