Не поділили дорогу: у Рівному водій прострелив руку іншому

2705 0

Ми у соцмережах:

Не поділили дорогу: у Рівному водій прострелив руку іншому

Конфлікт між водіями виник 20 жовтня близько 13-ї години на вулиці Костромській у Рівному.

Як пояснить згодом 34-річний рівнянин, коли він їхав автомобілем «БМВ» по головній дорозі, йому не надав переваги в русі водій «ЗАЗ-1102», який виїжджав із другорядної. 

Чоловік зумів уникнути аварійної ситуації, втім така поведінка на дорозі йому не сподобалася. Він наздогнав і зупинив свого порушника, яким виявився 30-річний житель села Велике Вербче Сарненського району. 

Між водіями виник конфлікт, під час якого рівнянин здійснив постріл із спецпристрою та поцілив у плече мешканцю Сарненщини. Після скоєного 34-річний чоловік, який як з’ясувалося є членом громадського формування, з місця пригоди втік. Тесть травмованого водія, який теж перебував у салоні авто, викликав «швидку» та повідомив до поліції. 

Після надання необхідної медичної допомоги потерпілого відпустили. 

Правоохоронці розшукали водія «БМВ» поблизу будинку за місцем проживання, відповідно до медичного освідування він був тверезим.  

За фактом хуліганства слідчі Рівненського відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення 34-річному рівнянину про підозру. Спецпристрій поліцейські у нього вилучили та проводять перевірку щодо законності видачі дозволу, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також