Не працюють лише сім ліфтів

1285 0

Ми у соцмережах:

Не працюють лише сім ліфтів

Були часи, коли у багатоповерхівках Рівного із 975 ліфтів не працювало понад 100. Нині, хваляться комунальники, на ремонті — лише сім. І ті невдовзі запрацюють.

Лифт 1
У багатьох ліфтів, якими користуються мешканці багатоповерхівок Рівного, закінчився 25-річний термін експлуатації. Нові коштують дорого — близько 300 тисяч за один. Тож ті, що є, періодично ремонтують — як правило, замінюючи окремі деталі. Вважається, що після такого ремонту ліфт може служити 3-4 роки. Володимир Лапюк, заступник начальника управління ЖКГ:
— Ніяких рекордів за кількістю відремонтованих ліфтів не встановлювали. У цьому напрямі проводиться звичайна, буденна робота. А працівників, які за неї відповідають, стало, навпаки, менше. Просто люди стали краще платити за послуги ЖКГ і у нас з'явилися кошти на ремонт. До того ж, казначейство уже не створює перешкод у використанні цих грошей. Але тих ліфтів, які потребують капітального ремонту, залишається чимало. Можливо, ще кілька, аби покращити їхній стан, зупинимо найближчим часом. У яких саме будинках — покажуть результати відповідної експертизи.
Анастасія АДАМЧУК.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також