Не сподобалося обслуговування: у Рівному затримали чоловіка, який повідомив про теракт у «Злата плазі»

3679 0

Ми у соцмережах:

фото - ГУ ДСНС Рівненщини

Вчора на гарячу лінію ТРЦ «Злата плаза» зателефонував невідомий чоловік, який повідомив про терористичний акт у торговому центрі. На повідомлення зреагували усі екстрені служби міста, з приміщення всіх евакуювали, проте вибухівку не знайшли.

Речник Нацполіції Рівненщини Антон Крук розповів, що ще вчора за номером телефону, з якого надійшов дзвінок, правоохоронці встановили місцезнаходження чоловіка, який попередив про терористичний акт та адресу місця проживання, де його й затримали.

 - Оперативники доправили чоловіка до відділу поліції. Під час розмови з правоохоронцями чоловік розповів, що був не задоволеним обслуговуванням чи то «Злата плази», чи то відділенням ЦНАПу, зателефонував на гарячу лінію торгового центру та почав з ними сваритися. Під час сварки він сказав, що кине гранату. З’ясувалося, що у чоловіка є проблеми з опорно-руховим апаратом, – розповів Антон Крук.

Наразі триває досудове розслідування по кримінальній справі. Відповідно до статті 258 ч. 1 за погрозу вчинення терористичного акту чоловіку загрожує позбавлення волі на термін від п’яти до десяти років.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також