Базарчик у центрі Костополя ще рік працюватиме

2478 0

Ми у соцмережах:

На фото - ринок

Плани власниці ринку «Фортуна» Лариси Талащук щодо закриття базару у центрі Костополя й спорудження торгового центру не змінилися, але, схоже, трохи посунулися в часі.

Будівництво розпочнеться, може, через рік. До того часу ринок працюватиме, як завжди.

У лютому Лариса Талащук розповіла «Костопільщині 21 століття» про намір збудувати на 0,17 га землі під базарчиком у центрі міста новий торговий центр на кілька поверхів. На ринку розпочали демонтаж старих кіосків, з яких давно ніхто не торгує, а торговці гомоніли, що працюють до Великодня – і згортають торгівлю.

Насправді базарчик працює, як раніше, і ніщо не вказує на швидке його закриття. Люди кажуть, нібито працювати дозволили ще рік.

- Плани не змінилися, будувати будемо. Чекаємо виготовлення проектної документації. Зараз усе в процесі, тільки-но отримаємо документи – одразу й розпочнемо будівництво торгцентру, - каже Лариса Талащук.

Вона зауважує, що навмисне не називала торговцям жодних дат, бо й сама не знала, як швидко «Фортуна» зможе розпочати роботи. Тепер все вказує на те, що чекати виготовлення проекту доведеться близько року, можливо, до весни 2025-го.

Читайте також: На місці «малого базарчика» - збудують торговий центр 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також