Не відкладай мрію на потім – обирай "ERSTE HAUS"

1341 0

Ми у соцмережах:

Не відкладай мрію на потім – обирай

Кожна молода родина мріє про те, щоб жити окремо від батьків та будувати власну сім’ю на своїй території. Водночас, враховуючи ціни за квадратний метр, які пропонують забудовники у Рівному, далеко не кожен може собі дозволити придбати власну квартиру. Ринок нерухомості міста пропонує багато пропозицій як на вторинному, так і на первинному ринку, проте що ж у тренді серед молоді?

Ерстехаус
Перший тренд ринку нерухомості, який спостерігаємо серед молодих родин— те, що вони надають перевагу житлу в новобудовах. Адже залишились у 90-х роках минулого століття часи, коли найпрестижнішим житлом вважались квартири у центрі міста, незалежно від віку і стану будинку. Їх спочатку купували за шалені гроші, а потім зазвичай чи не відразу ж розпочинали також дороговартісний ремонт і перепланування. Адже інфраструктура будинків, як і планування квартир, зведених кілька десятиліть тому (про “хрущовки” взагалі не йдеться), м'яко кажучи, залишає бажати кращого. По-друге, враховуючи ситуацію з постійним зростанням тарифів, молоді люди все частіше звертають увагу на сучасні технології та можливості енергозбереження у квартирі. Також враховують дизайнерські рішення та планування, які нині серед молоді часто стають провідним критерієм під час вибору житла. Третя тенденція - зменшення ваги такого критерію вибору, як місце розташування житла. Адже, з одного боку, компактність Рівного дозволяє дістатись автомобілем чи не будь-якої точки міста, якщо не за чверть години, то за півгодини — точно. А по-друге, будівельні компанії, які пропонують рівнянам житло в новобудовах, доволі часто й самі звертають увагу на інфраструктуру, яка йтиме “у комплексі” з майбутнім будинком. Ерстехаус Цікаво, чи є у Рівному житловий комплекс, який би міг стати тим ідеальним житлом для молодих родин за ціновою політикою з одного боку, а з іншого – відповідав би тим критеріям, які висувають до сучасного ринку житла? Так є! І це перший будинок – житловий комплекс "Erstehouse". Саме у ньому поєднані усі вимоги, які висувають перед забудовниками молоді люди з сучасними, прогресивними поглядами.
Ерстехаус
"Erstehouse" вдало поєднує у собі зручне місце розташування (будинок на вулиці Григорія Сковороди, колишня Бахарєва). Це практично центр нашого міста: у двох хвилинах ходьби – залізничний вокзал, зовсім поряд – ринок, а також надзвичайно зручна транспортна розв’язка. Великою перевагою цього району є ще і те, що поряд немає інших багатоповерхівок. Тим самим район просто створений для комфортного життя молодої родини, яка цінує спокій та затишок і водночас мріє про житло у зручному районі Рівного. А швидкі темпи будівництва "Erstehouse" дозволяють не відкладати свою мрію на потім, а вже найближчим часом заїхати у своє нове житло. Вже зараз на будівельному майданчику тривають роботи з цегляної кладки третього поверху і розпочали монтувати міжкімнатні перегородки на першому поверсі. Варто зауважити і те, що у житловому комплексі "Erstehouse" будуть всього два під’їзди, які обіцяють здати вже до кінця цього року. Тим самим рівненський забудовник «DBN» доводить, що є представником соціально відповідального бізнесу, який не ставить на перше місце власне збагачення, як 90% інших забудовників, а цінує комфорт та враховує інтереси своїх майбутніх мешканців. «DBN» не прагне втиснути на території якомога більше будинків, а обіцяє створити для мешканців оазу затишку. Адже у житловому комплексі буде облаштований внутрішній двір, а самі будинки ЖК "Erstehouse" вражатимуть зовнішнім виглядом та модерними підходами до будівництва.
Ерстехаус
А ще унікальною особливістю "Erstehouse" є доступна ціна, яка не може не привернути увагу. Завдяки тому, що цей житловий комплекс пропонує рівнянам місцевий забудовник «DBN», майбутні мешканці мають шанс отримати житло європейської якості за доступними цінами. Використання якісних будівельних матеріалів, сучасні технології та дизайнерський фасад будинку "Erstehouse" задовольнить бажання навіть найвибагливіших. А якість, претензійність, зручність та оригінальність – це те, що потрібно молодим та креативним, які починають свій великий шлях щасливого життя! Поспішайте, адже у "Erstehouse" всього два під’їзди і у вас ще є шанс стати їх щасливими власниками! Детальніше на сайті – www.dbn.org.ua.
Текст розміщено на правах реклами.
Ерстехаус


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також