Не зміг виїхати за кордон, бо не сплатив борги

1181 0

Ми у соцмережах:

Не зміг виїхати за кордон, бо не сплатив борги

У Демидівському районі боржник зобов’язаний був сплачувати аліменти на утримання трьох неповнолітніх дітей в розмірі 1000 гривень на кожну дитину, але не менше 50% прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку, тобто понад 3000 гривень щомісяця.

Станом на 1 червня цього року у чоловіка утворилася заборгованість в розмірі  32 тис гривень.  Державним виконавцем було накладено арешт на майно, винесено та направлено до виконання 4 постанови про тимчасові обмеження, а також направлено повідомлення неплатнику аліментів про порядок звернення до органів досудового розслідування з заявою про притягнення до кримінальної відповідальності за статтею 164 Кримінального Кодексу України.

Після невдалої спроби боржником перетнути кордон України та після повернення його працівниками державної прикордонної служби за місцем проживання, він з’явився до відділу ДВС, щоб з'ясувати причину повернення. На боржника було складено протокол про адміністративне правопорушення за частиною 1 статтею 183-1 КУпАП. Після чого 18 червня на депозитний рахунок відділу ДВС надійшли грошові кошти в розмірі 32 406,43 грн. в рахунок погашення заборгованості по аліментах, повідомляє Головне управління юстиції в Рівненській області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також