Небесне військо поповнили четверо воїнів із Рівненщини

14135 0

Ми у соцмережах:

Небесне військо поповнили четверо воїнів із Рівненщини

Мешканці Рівненської області провели в останню дорогу чотирьох військових.

 У Каноницькій громаді попрощалися з Віталієм Ісмайіловим 1999 року народження.

Віталія призвали на військову службу за контрактом у грудні минулого року.
Був стрільцем-снайпером десантно-штурмового батальйону військової частини А0281. 23 червня підтвердилась інформація, що воїн загинув 21 червня внаслідок артилерійського обстрілу в Луганській області.

Костопільська й Гощанська громади в жалобі за Юрієм Самчуком. Юрій народився 4 травня 1990 року в місті Костопіль. Навчався в ліцеї, а згодом - у Рівненському професійно-технічному училищі. Працював на СТО та в ТОВ «Українські лісопильні». Разом із дружиною проживали в селі Тучин, виховували донечку. У травні 2023 року Юрія мобілізували на військову службу. Він був гранатометником взводу морської піхоти військової частини. 33-річний воїн загинув 22 червня в районі Макарівки Донецької області – під час штурму ворожих позицій, унаслідок ворожого мінометного, артилерійського обстрілів. Поховали захисника на кладовищі в селі Тучин.

Мешканці Привільненської громади провели в останню дорогу Олександра Володька. У березні минулого року Олександра призвали до лав Збройних Сил України. Упродовж січня-березня він брав участь у бойових діях в Бахмуті. Воїн отримав поранення й перебував на реабілітації. Невблаганна смерть забрала життя захисника.

У Радивилів «на щиті» повернувся 36-річний сержант Дмитро Бабка. У Збройних Силах України служив командиром автомобільного відділення. На жаль, воїн загинув під час артилерійського обстрілу поблизу населеного пункту Затишшя Запорізької області, отримавши осколкові поранення, несумісні з життям. Вдома Дмитра чекали мати та син.

Щирі співчуття рідним і близьким. Вічна пам'ять Героям!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також