Небесний легіон поповнили ще троє воїнів з Рівненщини

14060 0

Ми у соцмережах:

Небесний легіон поповнили ще троє воїнів з Рівненщини

На Рівненщині останньою земною дорогою провели трьох загиблих воїнів – Ігоря Невірковця з с.Липки Гощанської громади, Олександра Михалюка та Романа Філічковського із Костопільської громади.

46-річний Ігор Невірковець загинув 20 липня  під час оборонних дій проти збройних сил Росії  в районі населеного пункту Північне Донецької області. Ігор Невірковець народився 21 січня 1977 року в селі Липки. Тут майбутній Герой закінчив середню школу, а відтак вступив до Квасилівського професійно-технічного училища. Згодом була строкова служба в армії, а після повернення працював у м.Рівному. 9 лютого 2023 року Ігор Невірковець був призваний до лав Збройних Сил України. Служив рядовим стрільцем-помічником гранатометника. Відданий військовій присязі на вірність українському народу, він мужньо, до останнього подиху виконував свій обов’язок, відстоюючи в боях з окупантами волю та незалежність України.

Олександр Михалюк загинув 25 липня поблизу Серебрянки Донецької області внаслідок вогнепального осколкового поранення. 20 грудня 2022 року Олександра мобілізували на військову службу. Він був навідником механізованого відділення.
Військовий разом з дружиною виховував двох синів.

Роман Філічковський загинув 20 липня поблизу населеного пункту Північне Донецької області, отримав поранення несумісні з життям. Герой став на захист Батьківщини у лютому 2023 року. Служив стрільцем-помічником гранатометника.
У захисника залишилася дружина та троє діток. 

Прощалися з Героями на майдані Шевченка у Костополі. Щирі співчуття рідним! Вічна шана та пам'ять Героям. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також