Небезпечне підприємство під Рівним хоче збільшити викиди в 10 разів

1773 0

Ми у соцмережах:

Небезпечне підприємство під Рівним хоче збільшити викиди в 10 разів

У Клевані розташоване підприємство «КОЛОР С.І.М», на яке скаржаться місцеві жителі через його викиди. Як повідомив нардеп від «Слуги Народу» Роман Іванісов у своєму Facebook, фірма хоче збільшити об’єм викидів у 10 разів.

У його пості зазначається:

«У терміновому порядку звертаюся до міністра захисту довкілля та природних ресурсів України Романа Абрамовського з проханням не допустити позитивного висновку щодо отримання підприємством «КОЛОР С.І.М.» дозволу на збільшення обсягів виробництва, ураховуючи усі ті порушення, які чинить підприємство, а також висновок Державної екологічної інспекції Поліського округу, де зазначено, що в результаті перевірки на підприємстві виявлено близько 30 несанкціонованих джерел викидів!»

 

За словами нардепа, підприємство сплатило за 2020 рік лише 46 тисяч гривень екологічного податку. Паралельно Роман Іванісов звернувся і до президента України звернути увагу на дії місцевої влади. Він вважає, що Рівненська ОДА зацікавлена в діяльності підприємства більше, ніж в захисті інтересів місцевих жителів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також