Небезпечний Барабах, посварений Хомко та вільні підлеглі Муляренка

1722 0

Ми у соцмережах:

Небезпечний Барабах, посварений Хомко та вільні підлеглі Муляренка

Про п’яного таксиста, якого поліція тричі на день затримувала за кермом, ми розповімо на першій сторінці завтрашнього номера газети «Рівне вечірнє».

У цьому номері також – про невдалий «стиль» «Кардинала» та відродження бадмінтону на Рівненщині, про ремонт «Авангарду», пожежу факельної вежі у парку ПДМу та про ДТП з депутатом облради.

Ви дізнаєтеся, що посварило міського голову та депутатів, у чому ходять на роботу рівненські посадовці та чому підлеглі Олексія Муляренка більш вільні у виборі одягу, аніж підлеглі Олександра Данильчука, про створену парламентом «дірку» в обласному бюджеті та прохання до облради підтримати законопроект про розмитнення авто.

Ми розповімо про наслідки негоди на Рівненщині та чому впала опорна стіна біля МБК, про кафе у «шпаківні» та як речі костопільчанки згоріли на «Новій пошті».

А ще – про рівненських адвокатів, які судитимуть корупціонерів, польоти з Рівного до Єгипту, кольорові смітники, проблему діагностичного центру та додаткову амбулаторію у Рівному.

Шукайте свіжий номер "Рівне вечірнє" у газетних кіосках міста вже зранку. Також ви можете передплатити електронну версію видання

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також