Небезпечний облавтодор, багатший Муляренко та наближення мертвих

1887 0

Ми у соцмережах:

Небезпечний облавтодор, багатший Муляренко та наближення мертвих

На першій сторінці завтрашнього номера газети «Рівне вечірнє» читайте, чому увесь наступний рік водіям потрібно бути обережнішими на дорогах області.

Ми розкажемо, коли у Рівному відключать гаряче водопостачання, яку воду планує продавати рівнянам комунальний водоканал, як обласна рада продаватиме майно через Інтернет, чому наново судитимуться за стіни радіозаводу та як голова Рівненської ОДА став торік багатшим.

Розповімо, «калічать» у Рівному дерева чи «оздоровлюють», чому мертві стають все ближчими до мешканців Рівного та де у місті найбільше прихильників медичної реформи.

Ви дізнаєтеся, що робитимуть з безпритульними псами у Рівному, про хлопця, який вбив батька та бабусю, та як рятували 16-річного юнака з болота.  

Шукайте на сторінках видання інтерв’ю з тренером «Рівненських монархів», історію «лавок від Булки», а також про долю дзвонів з рівненського собору.

Шукайте свіжий номер "Рівне вечірнє" у газетних кіосках міста вже зранку. Також ви можете передплатити електронну версію видання.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також